Wim en Catherine verloren alles

Grembergen – De woning van Wim Trommelmans en Catherine Van Kerckhoven werd op kerstdag door een brand volledig verwoest. Buren en vrienden van het koppel richtten een steunfonds op en plannen allerlei acties om het koppel te helpen.

“Tijdens de kerstnacht werd het gezin getroffen door een tragedie. Hun huis brandde tijdens deze nacht volledig uit. Uit de brand kon niets meer worden gered zodat zij van het ene op het andere moment letterlijk niets meer bezaten”, laat Luk De Mey namens het steuncomité weten.

“Behalve de geestelijke pijn om het verlies van wat voor hen waarde heeft en niet meer kan vervangen worden, is er ook de materiële nood om zoveel dat moet vervangen worden. Enkele verenigingen in Grembergen hebben de handen in elkaar geslagen en hebben het Steunfonds Wim en Catherine op touw gezet.”

Op zaterdag 30 januari vindt in Grembergen een grote deur-aan-deur taartenverkoop plaats. De Vrije Lagere en Kleuterschool (VLEK) organiseert in januari of begin februari een sponsortocht of fietsparcours waarbij de lagere schoolkinderen stappen en zich laten sponsoren door ouders, familieleden, buren en inwoners van Grembergen.

“Wim en Catherine zijn mensen die zich op vrijwillige basis voor verschillende verenigingen inzetten en niet in het bijzonder voor de school. Catherine is als vrijwilligster verbonden aan Vlek en fungeert als kopieermama waarbij ze de kopieën maakt voor alle klassen. Op elk feest en/of activiteit op school staat Catherine steeds paraat! Ze is ook lid van het Oudercomité”, aldus Luk De Mey.

KAV, KAV-Volleybal, Halfoogst Kermisbestuur, Vriendenkring Vrije School, Vrije Lagere en Kleuterschool steunen de acties.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord