Exclusieve 3D-print van ‘t Peirt

exclusieve3dprintrosbeiaard.jpg Dendermonde – Dankzij nieuwe printtechnologie kan iedere Dendermondenaar binnenkort zijn eigen Ros Beiaard thuis koesteren. Rik en Kristof Roose van de gelijknamige drukkerij brengen een unicum op de markt dankzij een nieuwe machine, waarvan het eerste en voorlopig enige exemplaar in België bij hen staat. “Met onze nieuwe machine kunnen we voortaan printen in drie dimensies”, vertelt Rik Roose. “Deze fantastische uitvinding zorgt ervoor dat ook in de hoogte geprint kan worden, waardoor voorwerpen ontstaan die je kan vastnemen en in alle richtingen bekijken.” De nieuwe technologie zette vader en zoon Roose aan tot het bedenken van een uniek gadget. “Ik heb van het Ros Beiaard een 3D-tekening uitgewerkt tot schaalmodel”, vertelt Kristof Roose. “Dit model laat zien wat je allemaal kan met deze technologie. Alles is in reliëf aanwezig en de minste details zijn zichtbaar.” Elk exemplaar is uniek en wordt voorzien van een nummer.

Meer informatie: info@drukkerijroose.be of 052 25 09 90

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie