Appels heeft nu ook een Jong KWB

Appels – Al meer dan 30 jaar bestaat er een afdeling van KWB in Appels. Nu is er ook een jonge versie boven het doopvont gehouden. Philip Knop, Wouter Geldof, Jan Poppe, Annelies De Meyst en Thomas Verwaeren zetten hun schouders onder het project. Onder het motto ‘jong en open van geest’ willen ze regelmatig activiteiten organiseren die zich richten tot jonge gezinnen en mensen tussen 25 en 40 jaar. Het programma voor het komende jaar omvat een spellenavond, wijnproeven, tocht door het verdronken land van Saeftinghe, feest in de straat, een stadsbezoek en een culturele avond.

Jong KWB Appels

Op 29 januari vindt de eerste activiteit plaats, een spellenavond. “Voor een symbolische euro kan je onder deskundige begeleiding een ganse avond een aantal gezelschapsspellen uittesten zodat je met kennis van zaken voor jezelf één en ander kan aankopen om de lange winteravonden door te komen”, laat Jong KWB Appels weten. Afspraak op 29/1 vanaf 19.30u in het Parochiaal Centrum, Vrijstraat 1 in Appels.

Meer info: www.kwb.be/afdeling/jongkwbappels

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord