Nenoekaf organiseert eerste bingoavond

bingoavond.jpg
Sint-Gillis – De carnavalverenigig NeNoekAf werd in november opgericht en pakt dit weekend al uit met zijn eerste activiteit. “We vertrekken vanaf nul en om alles toch wat te kunnen bekostigen organiseren we op zaterdag 16 januari vanaf 19.30 uur een bingoavond in zaal Boonwijt”, laat Johan Goeman weten.

“We zaten regelmatig met verschillende mensen samen iets te drinken en te babbelen over het carnaval. Bijna allemaal personen die in het verleden wel in een carnavalgroep gezeten hadden en het eigenlijk wel jammer vonden niet meer te kunnen bouwen of de creativiteit te kunnen laten zegevieren”, vertelt Johan Goeman. “Sommigen hadden wel het idee om bij een groep aan te sluiten, maar eigenlijk zaten we al snel allemaal op dezelfde lijn en wilden terug naar de echte ziel van carnaval, en hoe kan je dat beter doen dan met een eigen groep.”

NeNoekAf telt een 20-tal medewerkers die er hard werken om tegen het carnaval met iets te kunnen uitpakken.

“Maar om dit alles waar te kunnen maken is er materiaal en zijn er middelen nodig. Daarom hebben we nog voor carnaval een activiteit in elkaar gebokst, een bingo-avond met tal van mooie en waardevolle prijzen”, aldus Goeman.

Iedereen is op zaterdag 16 januari welkom in zaal Boonwijt in Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord