Familievoorstelling Te Ros!

Dendermonde – De familievoorstelling (+10) Te Ros! brengt het Ros Beiaard en de vier Heemskinderen weer tot leven. Te Ros! gaat op zoek naar het verhaal van Reinout en zijn megapaard. Met een waaier aan verhalen, opwindende troubadoursongs en een goeie dosis wapenfeiten en ridderepiek komt de mythe moeiteloos tot leven.

Het verhaal van een man die een paard krijgt waarmee hij onoverwinnelijk in de oorlog is.
Maar wat gebeurt er als man en paard de beste vrienden worden? Wat gebeurt er met de wereld als de oorlog nooit meer ophoudt? Wat gebeurt er als die man verliefd wordt en zijn vrouw vrede wil? Wat gebeurt er als de koning vindt dat het paard voor de vrede moet sterven?

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 24 januari om 15 uur in cultuurcentrum Belgica, Kerkstraat 24.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie