Bijenkorf in de bres voor Haïti

Sint-Gillis – Basisschool De Bijenkorf organiseert de komende dagen allerhande activiteiten die geld moeten opbrengen voor de getroffen bevolking van Haïti. “De schrijnende armoede in Haïti draait na de aardbeving uit op ondraaglijke ellende. Ook de Bijenkorf laat dit niet onberoerd. Wij willen dan ook ons steentje bijdragen door de actie Haïti Lavi 12-12 te steunen. Gedurende de komende week worden door alle klassen initiatieven georganiseerd die men kan sponsoren. Op vrijdag 29 januari om 15 uur sluiten wij onze actie af samen met Toeka”, aldus de schooldirectie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord