Bijenkorf in de bres voor Haïti

Sint-Gillis – Basisschool De Bijenkorf organiseert de komende dagen allerhande activiteiten die geld moeten opbrengen voor de getroffen bevolking van Haïti. “De schrijnende armoede in Haïti draait na de aardbeving uit op ondraaglijke ellende. Ook de Bijenkorf laat dit niet onberoerd. Wij willen dan ook ons steentje bijdragen door de actie Haïti Lavi 12-12 te steunen. Gedurende de komende week worden door alle klassen initiatieven georganiseerd die men kan sponsoren. Op vrijdag 29 januari om 15 uur sluiten wij onze actie af samen met Toeka”, aldus de schooldirectie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie