Ros Beiaardtentoonstelling in april

Dendermonde – Op vrijdag 23 april opent in de polyvalente zaal van het nieuwe stedelijke bibliotheek aan de Kerkstraat een tentoonstelling over het Ros Beiaard.

“De geplande tentoonstelling rond het Ros Beiaard eind april zal zeker in de polyvalente zaal van het bibliotheekcomplex kunnen plaatsvinden. We hadden dat altijd gehoopt, maar nu zijn we hier zeker van. De expo opent op 23 april”, schrijft schepen Leen Dierick op haar website.

“Van eigenlijke bibliotheekactiviteiten zal op dat ogenblik wel nog niet veel te merken zijn. De verhuis van onder andere de vele boeken van de huidige locatie aan het Krijgshof naar de Kerkstraat zal immers een hele tijd duren. Daarom plannen we de officiële opening van de bibliotheek dan ook in september.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord