Zoek

Schoonaarde verliest tegen leider, KAVD pakt slechts punt in degradatieduel

Schoonaarde – In het 2e provinciale van het voetbal heeft Juventus Schoonaarde geen vuist kunnen maken tegen leider Rapide Lebbeke. Rapide controleerde de hele wedstrijd, maar kon slechts twee maal scoren vanop stilstaande fasen, een vrije schop en penalty zorgden voor de 0-2 eindstand.

KAVD Dendermonde stond thuis voor een belangrijk degradatieduel tegen Sint-Pauwels, dat eindigde echter onbeslist. Sint-Pauwels was vooral in de eerste helft baas, maar voor de rust prikte KAVD nog de gelijkmaker. Op het einde van de wedstrijd had het de overwinning aan de voet, maar een doelpunt lukte niet meer. KAVD en Dendermonde blijven beiden met evenveel punten in de gevarenzone.

Oudegem zorgde op het veld van Laarne-Kalken dan weer voor een doelpuntenfestival. Het versloeg Laarne-Kalken met 3-4 en zet zo een grote stap richting zekerheid van behoud.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie