Zaklampentocht op 6 februari

Schoonaarde – Op 6 februari organiseert KWB Schoonaarde zijn jaarlijkse Zaklampentocht. Deze tocht staat open voor jong en oud en is ongeveer 6 kilometer lang. De deelnemers vertrekken tussen 18 en 19 uur aan de parochiezaal, Moleneinde 1c in Schoonaarde.

Onderweg worden vragen opgelost. De kinderen krijgen een aangepaste opdracht. Halfweg trakteert de organisatie op een drankje en bij aankomst in de zaal krijgt iedereen koffie met koeken. De dappersten kunnen een prijs winnen.

De KWB-leden betalen 2 euro, niet-leden 4 euro. Voor meer informatie en inschrijvingen tot 3 februari: Freddy Bogaert, Zijbaan 9 te Schoonaarde. Telefonische inschrijvingen worden niet aanvaard!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord