Zoek

Grembergen brengt 3.800 euro samen voor getroffen gezin

Grembergen – Vorige zaterdag bracht het Steunfonds Wim en Catherine taarten aan de man om het door een brand getroffen gezin te helpen.

“Een vijftigtal medewerkers hebben zaterdag de sneeuwbuien doorstaan en brachten 1.000 taarten aan de man. Al om 11 uur werd het duidelijk dat de 1.000 taarten vlot van de hand gingen. Een twintigtal straten in Grembergen konden niet worden aangedaan. Er waren heel wat taarten te weinig”, aldus Luk De Mey van het steunfonds.

“Onze medewerkers werden gesteund door de vele felicitaties van de inwoners van Grembergen: mensen bedankten de medewerkers voor hun inzet, stonden reeds klaar met hun geld bij het aanbellen en gaven soms meer dan 6 euro voor een taart.”

De actie zal ongeveer 3.800 euro opbrengen. Luk De Mey: “We vermelden ook graag dat Wim en Catherine intussen een woning van de familie Otermans aangeboden kregen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie