AGB beheert alle sportinfrastructuur

Dendermonde – Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Dendermonde wordt verantwoordelijk voor de exploitatie van alle sporthallen en omliggende sportinfrastructuur van de stad. Dat besliste het gemeentebestuur. Concreet wil dat zeggen dat alle sporthallen die onze stad rijk is én het zwembad Olympos onder de bevoegdheid van het AGB vallen. Om die reden zal de stad het zwembad en de sporthal van Grembergen overdragen. Alle het personeelworden ter beschikking gesteld van het AGB.

Om het AGB, en dus ook Olympos, te leiden, zoekt de stad nog steeds een ‘Bedrijfsleider Olympos/AGB’.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord