Myopia deelt gratis muziek uit

Dendermonde – Myopia, muziekgroep met roots in Dendermonde en het Waasland, stelde onlangs hun nieuwe CD From the Grounds to The Sum voor. Dat gebeurde eerst in Hamme, en nadien, op 1 februari, in het Heilig Maagdcollege in Dendermonde.  Nu biedt de groep twee gratis nummers aan die de CD niet haalden. Je kan ze downloaden van hun website www.myopia.be (meer bepaald hier, waar je ook andere nummers kan beluisteren én de groep in actie kan zien). Wie houdt van wat hij hoort, kan uiteraard nadien de volledige CD online bestellen.

Op 26 februari speelt Myopia, samen met One Dirty Mind, in het Theatercafe in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord