Krachtbaldames zorgen bijna voor een stunt

Baasrode – Een zucht van opluchting weergalmde in West-Vlaanderen toen dit weekend het eindsignaal van de dameswedstrijd HO Beitem vs ’t Botterken Baasrode weerklonk.’t Botterken Baasrode dreigde er voor een heuse stunt te zorgen bij het 4e geklasseerde Beitem. Baasrode, rode lantaarn in eerste nationale, kon nochtans niet beschikken over de werpkracht van Mieke Huyck dit weekend maar dwong Beitem helemaal in het verweer na een ijzersterke start.

Ieder team had zijn sterke periode mede door de wind. Pas laat in de tweede helft kon Beitem het commando overnemen na een Baasroods dipje. ’t Botterken probeerde nog te remonteren maar strandde uiteindelijk op een 24-21-eindstand waardoor de 4 winstpunten ontglipten en bijgevolg in Beitem bleven.

Voor Baasrode was er uiteindelijk nog slechter nieuws want naaste concurrent Maldegem won wel en dit in eigen huis van Robland Sint-Michiels. Hierdoor ligt Baasrode 3 punten achter op Ingelmunster en Maldegem in de rangschikking. Maar Baasrode leert dus bij in eerste nationale en begint merkbaar meer en meer weerstand te bieden.

Jeugdtornooi in Baasrode
Op zaterdag 27 februari van 9.30 tot 13 uur vindt in Baasrode een jeugdtornooi door op de krachtbalterreinen aan de Molenberg 1-3. Uitkijken naar de Baasroodse regionale youngsters want ze doen het uitstekend de laatste tijd! (jf)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie