Search

Etienne Schouppe bezoekt vrije basisschool

Grembergen – Morgenvroeg om 9.30 uur brengt Etienne Schouppe, Staatssecretaris voor Mobiliteit, een bezoek brengen aan de vrije basisschool in Grembergen.

De Staatssecretaris zal er van het schoolbestuur en directie vernemen wat hun acties inzake verkeersveiligheid zijn. Daarna brengt het gezelschap een bezoek aan het zesde leerjaar, waar de leerlingen hun eigen vragen voor de Staatssecretaris hebben voorbereid.

Etienne Schouppe: “Zwakke weggebruikers, zoals schoolgaande kinderen, hebben geen koetswerk of airbag om hen tegen de gevolgen van een ongeval te beschermen. Zij hebben alle belang bij een optimale zichtbaarheid in het verkeer. De beste oplossing om op te vallen in het verkeer bestaat in het dragen van heldere kleuren en het gebruik van reflecterend materiaal”. Alle leerlingen krijgen van de Staatssecretaris dan ook een fluovestje.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie