Atleten maken zich klaar voor eerste test

Sint-Gillis – Kimberly Courtmans (foto), Laura Guns, Marijke Laureys en Alain Aelterman van de Dendermondse gymclub GymMax zijn aan de laatste voorbereidingen bezig voor hun eerste wedstrijd dit jaar. Op 26 februari reizen zij af naar Aix-LesBains om er deel te nemen aan de vierd Aquae Open Cup Aerobic Gymnastics. Ze zullen er de strijd aangaan met atleten uit Oostenrijk, Chili, Colombia, Finland, Frankrijk, Hongarije, Mexico, Rusland en de USA. “Het wordt dus een goeie test om te zien waar ze momenteel reeds staan. Hun doelstelling het komende jaar is namelijk een selectie te behalen voor het EK in 2011”, aldus Jean-Pierre Guns van GymMax.

(foto: www.gymfed.be)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord