Ros Beiaard Cup op 27 februari

Sint-Gillis – Op zaterdag 27 februari organiseert turnvereniging GymMax de Ros Beiaardcup. “In samenwerking met de Gymnastiek Federatie Vlaanderen is dit de tweede wedstrijd van het Democircuit. Dit democircuit omvat vier spannende circuitwedstrijden voor demogroepen met een spectaculaire finale als hoogtepunt. 17 teams brengen een opwindende combinatie van dans en gymnastiek. De wedstrijden van het B-circuit vangen aan om 11.30 uur. Het A-circuit start om 16 uur”, aldus Sandrine De Neve, verantwoordelijke externe communicatie bij GymMax.

Zondag 28 februari vindt de jaarlijkse Gymshow plaats. Sandrine De Neve: “Wie een passie heeft voor dans en gymnastiek en houdt van show, ambiance, beweging en spektakel zit hier goed! Alles wordt op smaak gebracht met schitterende muziek en een professionele lichtshow.” Het thema van de show is ’t Peirt vertelt … de historiek van de Ros Beiaardommegang in Dendermonde. Tijdens de voorgaande editie mocht onze club op zaterdag en zondag telkens een 1500-tal toeschouwers ontvangen.”

Meer informatie: www.gymfed.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord