Eetfestijn om van te snoezelen

Sint-Gillis – Op zondag 21 maart organiseren enkele studenten van de Hogeschool Universiteit Brussel (HUB) een eetfestijn ten voordele van Blijdorp. Het evenement vindt plaats in het Gildenhuis in Sint-Gillis en heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat ‘snoezelmateriaal’ kan worden aangekocht.

Evelien Brusselmans: “Er is kip, stoofvlees en ook vol-au-vent met frietjes te verkrijgen. Tijdens de middag amuseert een kinderact de jongste aanwezigen en is er een tombola, die altijd recht geeft op een prijs. Omstreeks 15 uur begint het optreden van stand-up comedian Seppe Toremans (foto), bekend van zijn deelname aan Comedy Casino.”

De organisatoren studeren Handelswetenschappen aan de Hogeschool Universiteit Brussel en organiseren dit evenement in het kader van het vak ‘team en taal’ met als doel hun ondernemingszin aan te scherpen. Ze zijn blij op deze manier hun steentje te kunnen bijdragen aan de werking van Blijdorp.

Meer informatie en reservering: teamtaal@gmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord