Zoek

Nieuwe coverband houdt van loeiharde gitaarmuziek

theblackband.jpg
Dendermonde – In de zomer van vorig jaar belde Stefaan D’hooge een aantal vrienden op om samen muziek te maken. “Stefaan was de enige die iedereen kende, maar het klikte meteen”, vertelt zanger Mario Rottiers. “We hebben alleszins met elkaar gemeen dat we houden van hardrock uit de jaren zeventig en tachtig”, zegt Stefaan. Het resultaat is The Black Band, een nieuwe Dendermondse coverband met een hart voor het hardere muziekgenre. ““We zijn niet zomaar een coverband. We willen een gebalde show van ongeveer een uur brengen. We repeteren sinds september vorig jaar en hopen in april een eerste try out te kunnen organiseren”, zegt Stefaan D’Hooge.

The Black Band bestaat uit Mario Rottiers (zang/gitaar), Stefaan The Black Boss D’hooge (sologitaar), Bart Mijs (basgitaar) en Jason Baten (drums). Bram De Wilde zorgt als vijfde bandlid voor de techniek. Als je de band wilt boeken, dan kan je terecht op dit telefoonnummer 0485 55 14 72.

Meer informatie: www.facebook.com/TheBlackBand

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie