Zoek

Jurgen, Marieke en Pieter over de onbereikbare liefde

toneelgrembergen.jpg
Grembergen – Het toneelgezelschap Verbroedering brengt vanaf vanavond het stuk “Onbereikbare Liefdes”. Het stuk speelt aan een toog in een café waar de drie personages hun verhaal doen over de liefde die niet beantwoord wordt.

Jurgen Jacobs, Marieke Fierens en Pieter Depouillon, drie sterke acteurs, zetten het stuk van Paul Emond op de planken in de regie van Sven Debruyn. Elk personage is ontgoocheld in de liefde en gaat ermee ook op een aparte wijze mee om.

Het wordt een verhaal over het leven zoals het is, niets hoogdravends, intellectueels. Geen moeilijke plotwendingen, onmogelijke situaties of verzonnen personages. Je krijgt een echt verhaal te zien. Met echte personages, echte dorst, echte gevoelens, echt verdriet. Alles lijkt vertrouwd, alles lijkt gewoon.

De voorstellingen vinden plaats op 13, 19, 20, 21, 26 en 27 maart om 20 uur in zaal Uilenspiegel, Dr Haekstraat 1 in Grembergen. Kaarten kosten 8 euro. Reserveren: 052/ 21 21 87 of via e-mail vlaamsekring@scarlet.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie