Zoek

Grootschalige politieactie werpt vruchten af

Dendermonde – In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 maart vond in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde een grootscheepse controleactie plaats. De politie controleerde 603 voertuigen en 573 personen. Zeven geseinde personen en een gestolen voertuig werden door de lokale en federale politie ingerekend. Er werden ook vier voertuigen in beslag genomen. Verder werden een aantal verboden wapens in beslag genomen en werden een kleine hoeveelheden drugs aangetroffen.

Er zijn onder meer 16 processen-verbaal opgesteld wegens diverse inbreuken op de wegcode; alsook zijn er 4 processen-verbaal voor rijden met een niet verzekerd voertuig en 13 processen-verbaal van waarschuwing opgemaakt. Zeven bestuurders hebben een positieve ademtest afgelegd.

Aan de actie namen alle lokale politiediensten van het arrondissement Dendermonde deel en werd door de federale politie bijkomende middelen en personeel ingezet. Ook de spoorwegpolitie, de wegpolitie Oost-Vlaanderen en personeel van het Arrondissementeel Informatie Kruispunt (AIK) en de Coördinatie en Steundirectie (CSD) namen deel. In totaal zijn 159 personeelsleden van de lokale en federale politie ingezet.

Lees hier het volledige bericht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie