Search

Comedy Night Special op 19 maart

Dendermonde – De Comedy Night Special op vrijdag 19 maart om 20 uur in cultuurcentrum Belgica staat garant voor een avondje bekend en minder bekend talent dat uw lachspieren in conditie probeert te houden. Op het programma Henk Rijckaert en The Lunatics.

Henk Rijckaert won in 2005 de publieks- en persoonlijkheidsprijs op Humorologie. In 2006 stond hij in de sterkste finale van Cameretten sinds jaren. In 2007 kocht hij een huis en twee jaar later brengt hij dat huis naar de theaterzalen in zijn show Karton. Henk Rijckaert grijpt zijn publiek met hoge grapdichtheid, rake observaties en sprekende mimiek. Hij sleept als meesterlijk verhalenverteller iedereen mee in zijn eigen, ietwat absurde realiteit.

The Lunatics zijn een bonte verzameling improvisatietalent met wortels in de wereld van theater, televisie en (stand-up) comedy. Vier improvisatoren verzinnen de meest hilarische momenten. Het publiek geeft een locatie, een emotie, een titel of een andere leuke aanzet, zij maken er een flitsende en treffende ‘scène’ van. Master of Ceremony, Joris Velleman, leidt alles in goede banen.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie