Nieuwe cd voor The Father, The Son & The Holy Simon

thefatherthesonandtheholysi.jpgDendermonde – The Father, The Son & The Holy Simon stelt op zaterdag 24 april in jeugdhuis Zenith zijn nieuwe cd voor. De band heeft alles in huis om finaal door te breken. In het voorprogramma spelen Charlies Jones Big Band, deelnemers aan de halve finale van Humo’s Rock Rally, en de Grembergse band Terrapin.

Je kan de band ook op 8 mei in cultuurcentrum Belgica zien in “Dream Timing, Time Dreaming”. “In een totaalspektakel van muziek, dans, woord en film komen dagdromen van een zoekende adolescent tot leven. We krijgen een open doek in het brein van de druk die de wereld op jongeren legt en hoe ze hier al dan niet mee omgaan. Het hopeloze wachten op niets. Of misschien het hoopvol aanschouwen van iets dat toch nog alles de moeite waard maakt? Eén ding is zeker: wachten, dromen en ongeduld zijn nog nooit zo boeiend geweest als tijdens “Dream Timing, Time Dreaming”.

Meer informatie: www.myspace.com/thefatherthesonandtheholysimon

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie