Zoek

Nieuwe cd voor The Father, The Son & The Holy Simon

thefatherthesonandtheholysi.jpgDendermonde – The Father, The Son & The Holy Simon stelt op zaterdag 24 april in jeugdhuis Zenith zijn nieuwe cd voor. De band heeft alles in huis om finaal door te breken. In het voorprogramma spelen Charlies Jones Big Band, deelnemers aan de halve finale van Humo’s Rock Rally, en de Grembergse band Terrapin.

Je kan de band ook op 8 mei in cultuurcentrum Belgica zien in “Dream Timing, Time Dreaming”. “In een totaalspektakel van muziek, dans, woord en film komen dagdromen van een zoekende adolescent tot leven. We krijgen een open doek in het brein van de druk die de wereld op jongeren legt en hoe ze hier al dan niet mee omgaan. Het hopeloze wachten op niets. Of misschien het hoopvol aanschouwen van iets dat toch nog alles de moeite waard maakt? Eén ding is zeker: wachten, dromen en ongeduld zijn nog nooit zo boeiend geweest als tijdens “Dream Timing, Time Dreaming”.

Meer informatie: www.myspace.com/thefatherthesonandtheholysimon

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie