Belgica verhoogt comfort slechthorenden

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica investeerde in een zogenaamde ‘ringleiding’ om slechthorenden een betere beleving te bezorgen. Het centrum heeft nu meer dan 300 geluidsversterkte zitplaatsen.

“Het systeem is vrij eenvoudig. Je komt binnen in de theaterzaal en zet je hoorapparaat op de T-stand. Via een magnetisch veld worden er speciale signalen verstuurd naar je hoorapparaat, zodat je alles beter kan verstaan. Zo kan je rustig genieten van de voorstelling”, meldt Belgica in z’n e-nieuwsbrief. “Let op. Het aanbod geldt niet voor alle voorstellingen, maar wel voor diegene die versterkt zijn. Akoestische voorstellingen werken niet via de ringleiding.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord