Spaanse avond op maandag 15 maart

Dendermonde – Op maandagavond 15 maart van 18.30 tot 21 uur organiseren de cursisten en leerkrachten Spaans van het centrum voor volwassenenonderwijs CVO Leerstad aan de Begijnhoflaan 1 een gezellige en swingende Spaanse avond. Deze culturele avond bestaat uit 2 delen: een toneelvoorstelling en Spaanse muziek.

De toneelvoorstelling “Vamos De Camino” wordt gebracht door Rob Frans. Hij is beroepsacteur en gepassioneerd hispanofiel. Hij combineert beide in zijn Spaanse toneelvoorstellingen.

Het tweede deel van de avond vullen onze cursisten en leerkrachten met Spaanse muziek, met ondersteuning van een muziekinstallatie en een interactief smartboard. Zo worden alle teksten geprojecteerd en kan iedereen uit volle borst meezingen. Uiteraard horen hier ‘vino’ en ’tapas’ bij.

“Momenteel noteerden we al bijna 100 enthousiaste cursisten Spaans vanuit onze 5 vestigingsplaatsen, die deze avond niet willen missen”, aldus waarnemend directeur Manuela De Plucker,

Meer informatie: 052 25 87 42.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord