Oproep ‘Vlassenbroek Poëziedorp’

Vlassenbroek – De vzw Kunsten-Literaire Vereniging Symbiose vzw uit Dendermonde nodigt alle poëzieliefhebbers, schrijvers en dichters uit om mee te schrijven voor de nieuwe editie van Vlassenbroek Poëziedorp. Dat initiatief lokt telkens vele poëzie- en kunstliefhebbers naar het kleine gehucht aan de Schelde.

Symbiose wil alle teksten bundelen in een catalogus/bloemlezing, en doet daarvoor beroep op dichters die speciaal dit jaar willen meewerken tot het samenstellen van deze bundel. Inzendingen moeten voor 30 april, samen met een bibliografie, ingestuurd worden bij Symbiose, met vermelding ‘voor de poëziezomer 2010’, Spoorwegstraat 69, 9200 Dendermonde, of gemaild naar symbiose_vl@yahoo.com. Er kunnen max. 3 gedichten worden ingediend.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord