Search

Meer voetgangerscomfort aan Vlasmarktbrug

Dendermonde – Schepen Leen Dierick laat via haar weblog weten dat de stad 11.000 euro heeft vrijgemaakt om het voetpad aan de nieuwe Vlasmarktbrug te verbreden.

Leen Dierick: “Eind deze maand zal de nieuwe Vlasmarktbrug in Dendermonde geopend worden. In het kader van de renovatiewerken van de Vlasmarktbrug heeft het schepencollege beslist om ook de omgeving te verfraaien. Zo zal het voetpad van de Vlasmarkt heraangelegd worden: vanaf de Vlasmarktbrug zelf tot aan de ingang van de Abdij der Benedictijnen komt een breder voetpad.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Misschien een tip voor de Open VLD, klaag er nog eens over dat het stadsbestuur 11.000 euro extra betaalt voor de Vlasmarktbrug want wat is het toch een schande dat het voetpad breder wordt gemaakt 🙄

Geef een reactie