Informatieavond over stedenbouwkundige vergunningen

ontvoogdingdendermondebe.jpg
Dendermonde – Sinds 1 maart kan het stadsbestuur zelfstandig stedenbouwkundige vergunningen afleveren. “Deze ‘ontvoogding’ betekent dat het stadsbestuur een grotere autonomie verwerft voor het verlenen van verkavelings- en stedenbouwkundige vergunningen”, laat Lieve Laureys, stedenbouwkundig ambtenaar weten. “Elke aanvraag moet behandeld worden binnen een bepaalde termijn, als het schepencollege geen beslissing neemt, is de aanvraag ‘stilzwijgend’ geweigerd”.

Op dinsdag 23 maart om 19 uur is een informatievergadering gepland in de Schepenzaal van het stadhuis. Gastsprekers zijn Bart Van Malderen (schepen ruimtelijke ordening) Jan Allaert (provinciaal stedenbouwkundig ambtenaar) en Hilde Bruggeman (gedeputeerde provincie Oost Vlaanderen).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord