Zoeken

Informatieavond over stedenbouwkundige vergunningen

ontvoogdingdendermondebe.jpg
Dendermonde – Sinds 1 maart kan het stadsbestuur zelfstandig stedenbouwkundige vergunningen afleveren. “Deze ‘ontvoogding’ betekent dat het stadsbestuur een grotere autonomie verwerft voor het verlenen van verkavelings- en stedenbouwkundige vergunningen”, laat Lieve Laureys, stedenbouwkundig ambtenaar weten. “Elke aanvraag moet behandeld worden binnen een bepaalde termijn, als het schepencollege geen beslissing neemt, is de aanvraag ‘stilzwijgend’ geweigerd”.

Op dinsdag 23 maart om 19 uur is een informatievergadering gepland in de Schepenzaal van het stadhuis. Gastsprekers zijn Bart Van Malderen (schepen ruimtelijke ordening) Jan Allaert (provinciaal stedenbouwkundig ambtenaar) en Hilde Bruggeman (gedeputeerde provincie Oost Vlaanderen).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie