Zoek

Reynout op zoek naar gastgezinnen

Grembergen – Zondag 16 mei heeft volkskunstgroep Reynout naar aanleiding van de jaarlijkse meiboomplanting een gastgroep uit Duitsland op bezoek. “De Duitse groep telt ongeveer 35 leden, hoofdzakelijk dansers, zangers en muzikanten”, zegt Willy Cobbaut van Reynout. “We zoeken gastgezinnen die bereid zijn een of een paar van deze mensen gedurende drie nachten onderdak en ontbijt te verschaffen. De groep arriveert in Dendermonde op donderdagavond 13 mei en vertrekt op zondagavond 16 mei. De ervaring heeft geleerd dat kennis van de taal hiervoor geen vereiste is.”

Meer informatie: Cindy D’hollander, 052 41 51 02 of cindy.dhollander@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie