Artiesten doorbreken taboe mentale stoornissen

Dendermonde – De productie “Te Gek?!” op vrijdag 26 maart in cultuurcentrum Belgica is een project dat het taboe rond mentale stoornissen wil doorbreken en geestelijke gezondheid bespreekbaar wil stellen.

Deze tweede editie van “Te Gek!? On Tour” is opgebouwd met niemand minder dan de witte soul van Tom Kestens (Lalalover), kleinkunstlegende Kris de Bruyne, singer-songwriter Neeka (foto) en de zachte melancholie van Gunther Verspecht (Stash).

Samen met De Laatste Showband brengen de artiesten een greep uit het omvangrijke Te Gek!?-repertoire aangevuld met een ‘best of’ uit eigen werk. De avond wordt gepresenteerd door de meter van Te Gek!?, auteur Kristien Hemmerechts. Ze brengt ook passages uit eigen werk.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord