Zoek

Grote zoekactie naar vermisten regio Dendermonde

Dendermonde – In het gerechtelijk arrondissement Dendermonde staan er sinds december 2009 drie verdwijningsdossiers open. Omdat de onzekerheid voor de families moeilijk om dragen is, lanceert het parket vandaag een grootschalige zoekactie. Het gaat om Frankie Van Haver uit Grembergen die sinds 11 december 2009 vermist is, Philemon ‘Jean’ Van Cauwenbergh uit Lebbeke die zijn woning verliet op 1 februari dit jaar, en ook Frans Bellemans uit Denderleeuw. Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119 of via opsporing@politie.be.

De scheepvaartpolitie scant met sonar een gebied van de Schelde en de Dender, de duikers van de civiele bescherming en de brandweer zoeken mee naar materiële aanwijzingen, en ook een helikopter van het de Federale Politie zal de in kaart gebrachte gebieden vanuit de lucht screenen.

Opsporing - Frankie Van HaverOok de hulp van de burgers wordt gevraagd. Zij kunnen mee uitkijken naar bijvoorbeeld de fiets van Frans Bellemans of andere sporen die belangrijk kunnen zijn in deze dossiers.

Frankie VAN HAVER (54) uit Grembergen

De man vertrok te voet en wordt vermist sinds 11 december 2009. Frankie is 1m79 lang, heeft kort zwart, grijzend haar, blauwe ogen en een volle baard en snor.

Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een groene vest, een wit-beige hemd en een grijze kostuumbroek.

Opsporing - Philemon ‘Jean’ Van CauwenberghPhilemon VAN CAUWENBERGH (79) uit Lebbeke.

Beter bekend als ‘Jean’.

Verliet te voet zijn woning aan de Baasrodestraat op 01 februari 2010.

Philemon is 1m75 lang en heeft grijs naar achter gekamd haar. Hij heeft een blozend aangezicht en loopt licht gebogen.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een lichtgrijze jas en een grijze broek.

Frans BELLEMANS (77) uit Denderleeuw

Opsporing - Frans Bellemans

Vertrok met de fiets op 16 februari 2010, mogelijks richting Zandbergen of Liedekerke.

Frans Bellemans is 1m60 à 1m65 meter lang en mager.

Op het ogenblik van de verdwijning droeg hij een donkerblauwe trainingsbroek, een lichtblauwe vest en een zwarte muts. Hij verplaatste zich met een groene fiets van het merk Thompson.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie