Blaaskapel verleent medewerking aan operette

blaaskapel.jpg
Schoonaarde – Blaaskapel Die Fidelen Scheldeländer Musikanten verleent op 26, 27, 28 en 29 maart zijn medewerking aan de opvoering van de operette “In ’t Witte Paard” in cultureel centrum De Werf in Aalst. “Telkens een uur voor de voorstelling geven onze muzikanten een concert ten beste in de foyer. En, natuurlijk, verlenen wij nadien ook onze medewerking tijdens de uitvoering van de operette op het podium”, aldus Gert De Lathauwer, secretaris van Die Fidelen Scheldeländer Musikanten.

Op zaterdag 17 en zondag 18 april organiseert de kapel zijn 28ste lente- en luchconcert in de gemeenteschool in Schoonaarde. Speciaal voor deze gelegenheid wordt op zaterdag 17 april de Tirolergruppe Flösser uitgenodigd. Op zondag 18 april spelen d’Ossekoppe uit Nederland en Die Original Dorfmusikanten (foto) uit ons land.

Meer informatie en reservering: 052 21 15 61 of 0498 04 45 04.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord