Tijd voor grote schoonmaak in Dendermonde

Dendermonde – Het stadsbestuur nodigt je uit om op zaterdag 27 maart deel te nemen aan een grote zwerfvuilactie. “We roepen iedereen op om straten, pleinen, de hele omgeving een stukje properder te maken. Want, afval hoort in de vuilbak. Een groene stad is trouwens niet alleen een mooiere stad, maar ook een gezonde stad waar het aangenaam vertoeven is voor iedereen”, meldt de uitnodiging.

Op de De Bruynkaai vindt om 17 uur een slotmoment plaats. Als je jezelf wilt inschrijven of meer informatie wenst, neem dan voor 20 maart contact op met Inge Smolders: 052 25 11 87 of milieu@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord