Iedereen Einstein op 7 mei

Dendermonde – Dendermonde Rockt pakt op vrijdag 7 mei uit met zijn eerste algemene kennisquiz. “Wij titelen deze quiz Iedereen Einstein omdat we naast intellectueel uitdagende vragen ook de nodige ontspanning willen voorzien. Heerlijk quizzen en brainstormen gecombineerd met een flinke dosis plezier. Zet daar op tijd en stond nog een drankje en een hapje bij en de avond kan niet meer stuk. Bovendien voorzien we een mooie prijzentafel zodat niemand op het einde van deze dolle rit teleurgesteld naar huis moet wederkeren”, zeggen de initiatiefnemers.

De quiz vindt plaats in zaal Entrepôt aan de Sint-Jorisgilde (vroeger zaal Roxy) en start om 19.45 uur. Inschrijven kan via e-mail: quiz@dendermonderockt.be. Het inschrijvingsgeld bedraagt per team van maximum vijf personen slechts 10 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord