Eendjesrace voor het goede doel

Dendermonde – Zaterdag 3 april vindt in het stadscentrum de eerste Paashappening plaats. Het initiatief komt van de serviceclub Kiwanis Dendermonde Byaert. Naast de Paaseierenworp op de Grote Markt kunnen kinderen ook deelnemen aan de eendjesrace. Er zullen ongeveer 4.000 plastiek badeendjes op de Oude Dender worden gedropt. De ‘eigenaar’ van het eendje dat als eerste over de streep gaat, wint een Citroën. De lotjes voor deze unieke tombola worden ter plekke verkocht. Het evenement wordt afgesloten met een optreden van Zohra en The Crazy Disco Show.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord