Moving met 2 teams naar het wereldkampioenschap

Baasrode – Rope Skippingclub Moving organiseerde op 13 maart met succes het Belgisch kampioenschap in de sporthal van Sint-Gillis. De acht teams van Moving scoorden bijzonder goed. Het team met Morgane, Jani, Luna, Anse en Amber kon zich kwalificeren voor het beloftenkampioenschap tijdens het Wereldkampioenschap in Engeland deze zomer. In de categorie van de junioren plaatsten ook Daan, Nicky, Inbora, Annelore en Morgane zich voor het wereldkampioenschap. Beide teams reizen in juli naar Engeland.

Meer informatie: www.movingbaasrode.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord