Paasconcert in Grembergen

Grembergen – Op vrijdag 16 april concerteert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in de Sint-Margaretakerk. Naast een flinke dosis uit het repertoire, komen ook diverse solisten aan bod en wordt een spetterende mix van klassieke en hedendaagse harmoniemuziek gebracht. Vaste dirigent Leo De Smet leidt jong en oud muzikaal geweld in goede banen.

“Onze parochiekerk heeft een schitterende akoestiek en leent zich uitstekend voor musiceren. De muzikanten van de harmonie kijken er dan ook echt naar uit om dit Paasconcert te spelen”, aldus voorzitter Maurits Dierick. “We hopen dat alle muziekliefhebbers uit Grembergen en omstreken komen genieten van dit unieke concert, en dat ze hun harmonie op een nieuwe manier en in optima forma leren kennen. Een bomvolle kerk moet een fantastische afsluiter van de paasvakantie worden.”

Kaarten kosten 7 euro en zijn verkrijgbaar bij de muzikanten en bestuursleden of op het nummer 052 21 52 16.

Meer informatie: www.harmonie.grembergen.net

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord