Zoeken

Helpende handen gezocht voor Ommegang

Dendermonde – Om alles in goede banen te leiden op 30 mei, is veel volk nodig. Heel veel volk. Het Ros Beiaardcomité doet daarom een beroep op (Dendermondse) verenigingen. Tegen een af te spreken vergoeding kunnen die logistieke steun verlenen, zoals het organiseren en bewaken van randparkings, het instaan voor de controleaan de tribunes en dergelijke meer. “Alle hulp is welkom”, aldus het Ros Beiaardcomité.

Wie actief is in een vereniging uit het Dendermondse of van buiten de stad en geïnteresseerd is om een handje toe te steken, kan contact opnemen met het Ros Beiaardsecretariaat op info@rosbeiaard.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

3 reacties

  1. ze willen helpende handen en ze willen er voor betalen ook ! dat zal wel !
    ze kunnen ze betalen van het inkomgeld waarvan ik het schandalig vind dat de echte dendermondenaar moet betalen om gewoon langs de omloop naar zijn paard te komen kijken !!!!

  2. Joël, het is toch redelijk naïef te veronderstellen dat een organisatie die waarschijnlijk honderdduizend mensen zal lokken, en enkele duizenden figuranten zal tellen volledig gratis kan? Zelfs voor een Dendermondenaar is dat onmogelijk. En zeg nu zelf, wat is 3 euro om uw Paard nog eens te zien? Trouwens, het was zeker de vorige 2 maal ook te betalen hoor.

Geef een reactie