Bib pakt uit met middeleeuwse Ros Beiaardavond

Dendermonde – Op zaterdag 17 april organiseert de stedelijke bibliotheek een middeleeuwse avond rond het Ros Beiaardthema. De avond start om 18 uur met een roofvogelshow. Daarna volgt een middeleeuws aperitiefconcert begeleid door het ensemble Pandora² met o.a. Ludwig Van Gijsegem.

De muziek wordt afgewisseld met vertellingen uit de ridderromans over de vier heemskinderen door Herman Verberckmoes. Om 20 uur kunnen deelnemers aanschuiven aan een middeleeuws banket in buffetvorm opgeluisterd door het duo Ultreya met livemuziek en animatie. Het spektakel wordt afgesloten met een dansavond en het aanleren van middeleeuwse dansen.

Wilt u dus zelf meemaken hoe het er ten tijden van het fiere Ros Beiaard aan toeging, schrijf dan in voor deze originele activiteit. Aangepaste klederdracht mag, maar is geen vereiste. Deze activiteit vindt plaats in de vroegere abdijschool (Oude Vest). Reserveren is nodig en is geldig na contante betaling in de hoofdbibliotheek, Krijgshof 2.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie