Zoek

Basisschool Atheneum leidt kleuters rond

basisschoolatheneumdendermo.jpg
Dendermonde – De basisschool van het Atheneum Dendermonde zet op zaterdag 24 april van 10 tot 12 zijn deuren open voor ouders en kinderen uit de derde kleuterklas. De geïnteresseerde ouders worden uitgenodigd om een kijkje te nemen in de school.

De juffen van het eerste leerjaar geven een korte rondleiding en staan klaar om de kinderen te laten proeven van een dagje in hun toekomstige klas. Ondertussen geeft directeur Marijke Tavernier aan de ouders uitleg over de klaswerking en wat men kan verwachten in het volgende schooljaar. Iedereen is welkom op deze kennismakingslessen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie