Ensemble Nobile maakt nu zaterdag debuut

nobile.jpg
Dendermonde – Het vocaal ensemble Nobile maakt zijn debuut op ‘Second Hand Walk’, een modeshow georganiseerd door Boetiek Pardon. Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 april in garage Citroën op het Hoogveld.

Nobile zorgt voor de muzikale noot tijdens de pauze van de modeshow. “Na 6 maanden repetitie kan u ons eindelijk live aan het werk zien en horen”, zeggen Ilse De Medts en Aurelia Cornelis, de drijvende krachten achter het ensemble, enthousiast.

Ilse De Medts (foto links) staat in voor het secretariaat en de public relations van de vereniging. Aurelia Cornelis is de dirigente van het koor. Haar muzikale loopbaan begon bij Dirk Vermeir bij wie zij van haar 11 tot haar 20 jaar pianoles volgde. Via de kunsthumaniora kwam zij later terecht op het conservatorium van Gent. In 1987 ging haar dirigentencarrière van start bij het Sint Lutgardis koor in Lutterzele. Later had zij de muzikale leiding over het huidige Canta Murseka. En nog later kwam zij terecht bij het Parochiaal Mannenkoor in Merchtem.

Met al deze bagage aan ervaring, is zij nu samen met Ilse De Medts in een nieuw project gestapt: Vocaal Ensemble Nobile. Een nieuwe uitdaging, een frisse start. Het begin van een hopelijk langdurig en succesvol muzikaal verhaal.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord