Wegverzakking Koebosstraat

Appels – Als gevolg van gebrekkige rioolbuizen, verzakte het wegdek in de Koebosstraat in Appels. Aquafin, beheerder van de riolering op deze plaats, gaat de kapotte buizen nu vervangen. Tot alles weer in orde is, is de straat volledig afgesloten ter hoogte van de kapel. Het verkeer op de Hoofdstraat wordt ter hoogte van de kapel over één rijstrook geleid. De bewoners van de Koebosstraat, Hoofdstraat, Heirstraat en Kapellestraat worden op de hoogte gebracht.

De herstellingswerken starten vermoedelijk einde april, en het einde is voorzien in de tweede helft van juni, al hangt dat natuurlijk ook af van de weersomstandigheden en eventuele technische complicaties. Binnnenkort organiseert Aquafin een vergadering waar meer gedetailleerde informatie zal gegeven worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement