Ros Beiaardchampagne in unieke verpakking

rosbeiaardchampagne.jpg Dendermonde – De huischampagne ‘Ros Beiaard Champagne Levasseur Premier Cru’ wordt door Drankencentrale Maes naar aanleiding van de ommegang in een aangepaste Ros Beiaardverpakking aangeboden. “De champagne, die we sinds 1999 exclusief invoeren, wordt nu op de markt gebracht mét een gepersonaliseerde muselet die het Ros Beiaard en de datum 30 mei 2010 toont”, vertelt Els Maes. “De Ros Beiaard champagne werd destijds geselecteerd op basis van onze eigen bevindingen. De champagne is afkomstig van een klein familiaal champagnehuis van de vierde generatie met eigen wijngaarden gelegen in de Blanc de Blanc streek, in een als Premier Cru geklasseerde gemeente. Onze Ros Beiaard champagne mag zich dan ook terecht een Premier Cru Champagne noemen.”

De champagneflessen worden in een originele verpakking verkocht. “Zo is er een glazen ijsemmer bedrukt met Levasseur Ros Beiaard Champagne”, aldus Els Maes. “Noemenswaardig is onze verpakking ‘Dendermondse Schatkist’. Dit is een retro houten draagkist voor een fles van 0,75 cl volledig bedrukt met onder andere afbeeldingen van de vorige Ros Beiaard ommegangen en beelden van de Stad Dendermonde. Hiervan zijn slechts 2.000 stuks beschikbaar”.

Meer informatie: www.drankenmaes.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie