Verharde grasbermen voor mooiere omgeving

Dendermonde – Nu het Saske mooi gerestaureerd is, wil het stadsbestuur ook de grasbermen in de omgeving aanpakken. “De grasbermen in de omgeving van het Rijksadministratief Centrum liggen er slecht bij door het werfverkeer tijdens de restauratie van het oude sas, alsook door de vele personenwagens die er parkeren”, aldus het bestuur.

Om ervoor te zorgen dat het Saske en de omgeving één aantrekkelijk geheel vormen, besliste het stadsbestuur om “de grasbermen tussen de inrit van de parking van het Rijksadministratief Centrum en de toegang naar het natuureducatief centrum, langs de zijde van het administratief centrum te verharden”.

Om het groene karakter te bewaren zullen hiervoor grastegels worden gebruikt. De werken zijn gisteren (9 april) gestart. De bedoeling is om eind volgende week klaar te zijn met de werkzaamheden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord