Verharde grasbermen voor mooiere omgeving

Dendermonde – Nu het Saske mooi gerestaureerd is, wil het stadsbestuur ook de grasbermen in de omgeving aanpakken. “De grasbermen in de omgeving van het Rijksadministratief Centrum liggen er slecht bij door het werfverkeer tijdens de restauratie van het oude sas, alsook door de vele personenwagens die er parkeren”, aldus het bestuur.

Om ervoor te zorgen dat het Saske en de omgeving één aantrekkelijk geheel vormen, besliste het stadsbestuur om “de grasbermen tussen de inrit van de parking van het Rijksadministratief Centrum en de toegang naar het natuureducatief centrum, langs de zijde van het administratief centrum te verharden”.

Om het groene karakter te bewaren zullen hiervoor grastegels worden gebruikt. De werken zijn gisteren (9 april) gestart. De bedoeling is om eind volgende week klaar te zijn met de werkzaamheden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie