Muzikanten brengen ode aan Ros Beiaardlied

muziekvoorhetpaard.jpg Dendermonde – Op woensdagavond 12 mei brengen een koor, een harmonieorkest, een beiaardier, een violist, een accordeonist en een rockgroep bijgestaan door Zuid-Afrikanen op de Grote Markt hun persoonlijke versie van het Ros Beiaardlied. ‘Muziek voor het Paard’ wordt volgens de initiatiefnemers “een echt volksfeest in een modern jasje”.

Het hoogtepunt wordt de gezamenlijke uitvoering van ‘Vuerpeirt’, een nieuw Ros Beiaardlied geschreven door Jeroen D’hoe. Het muziekevenement wordt afgesloten met een concert van Sioen. De muzikale leiding is in handen van Patrick De Smet.

“Om in de sfeer te blijven wordt er natuurlijk ook gezorgd dat het ‘ommegang’ idee bewaard blijft en de dynamische setting, de gezellige sfeer en de goede muziek zijn gegarandeerd”, laat Dorien Coppens van cultuurcentrum Belgica weten. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord