Wegenwerken nieuwe verkaveling in Grembergen

Grembergen – Het stadsbestuur laat weten dat tijdens de paasvakantie riolering- en wegenwerken in de nieuwe verkaveling tussen de Veldlaan en het Kleinzand in Grembergen zijn gepland. De werkzaamheden vinden plaats van 12 tot 17 april en kunnen mogelijks voor verkeershinder zorgen.

Onlangs werd een verkavelingvergunning afgeleverd voor een perceel tussen de Veldlaan en Kleinzand in Grembergen. “Voor de uitbouw van deze verkaveling dienen nieuwe wegen en rioleringen aangelegd te worden binnen dit terrein. Omdat de riolering dient aangesloten te worden op de riolering aan de overzijde van Kleinzand moet de bestaande rijweg over een lengte van ongeveer 5 meter tijdelijk opgebroken te worden tussen huisnummer 49 en 61”, laat het stadsbestuur weten. “In overleg tussen de verkavelaars, aannemer en het stadsbestuur werd beslist om deze werken uit te voeren in de week van 12 april.”

Het verkeer dat via de rijksweg N47 komt zal tijdelijk omgeleid worden via de Sint Margrietstraat. Het verkeer komende vanaf het centrum van Grembergen kan blijven rijden via het Kleinzand. De werken zullen op 17 april klaar zijn.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie