Zoek

Jeugddienst zoekt jonge fotograaf

Dendermonde – De jeugddienst van de stad Dendermonde is op zoek naar een jonge fotograaf. Die zou beelden moeten maken van kinderen en jongeren zoals zij hun tijd beleven in de stad. “Hiermee bedoelen we alles in de vrije tijd: spelen, musiceren, skaten, rondhangen, winkelen… en dit zowel in hun eigen buurt als op locatie”, luidt het. De foto’s zullen worden gebruikt in het Jeugdbeleidsplan 2011 – 2013, én worden later ook tentoongesteld.

Jonge fotograaf gezocht

Meer info: jeugddienst@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie