Jeugddienst zoekt jonge fotograaf

Dendermonde – De jeugddienst van de stad Dendermonde is op zoek naar een jonge fotograaf. Die zou beelden moeten maken van kinderen en jongeren zoals zij hun tijd beleven in de stad. “Hiermee bedoelen we alles in de vrije tijd: spelen, musiceren, skaten, rondhangen, winkelen… en dit zowel in hun eigen buurt als op locatie”, luidt het. De foto’s zullen worden gebruikt in het Jeugdbeleidsplan 2011 – 2013, én worden later ook tentoongesteld.

Jonge fotograaf gezocht

Meer info: jeugddienst@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie