Yuhan en Lianne Tan winnen 3e Ros Beiaard Badminton Cup

Dendermonde -Op de derde Ros Beiaard Badminton Cup won Yuhan Tan op spelenderwijze het heren enkelspel. In de finale versloeg Yuhan de jeugdige, maar zeer talentvolle Maxime Moreels. Deze versloeg in een tumultueuze halve finale Tim Vaessen. Yuhan Tan versloeg in de halve finale Frederic Gaspard.
In het dames enkel ging de titel naar Lianne Tan, de zus van Yuhan. Lianne kreeg de titel op een schoteltje gepresenteerd toen Debbie Janssens geblesseerd moest opgeven.
In het heren dubbel ging de titel naar de Nederlanders Ceriel Custers en Jovi Nieman, zij versloegen onderweg Dendermondenaar Matijs Dierickx en zijn partner Freek Golinski.. Het dames dubbel werd gewonnen door de Belgische kampioenen Jelske Snoeck en Janne Elst. Het gemengd dubbel werd gewonnen door Frederic Gaspard en Sabine Devooght.
De Ros Beiaard Badminton Cup, voor de best presterende club, ging naar BV Almere. Zij krijgen de beker mee naar huis, alsook 250 euro.
Cedric Cooreman van BC Oudegem kijkt tevreden terug: “We zagen mooie wedstrijden, het schema werd perfect gevolgd, de deelnemers waren zeer tevreden. We mogen dus spreken van een zeer geslaagd tornooi. Ook de volgende editie ligt al vast. Op 23 en 24 april zullen de deelnemers strijden om de 4de editie van de Ros Beiaard Badminton Cup.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord