Ros Beiaardlied in modern kleedje

Dendermonde – TOPradio ’t ROS FM gaat op zoek naar een hedendaagse versie van het Ros Beiaardlied. Om die te vinden, organiseert de zender de ’t ROS RmX Contest. “We richten ons naar DJ’s, producers, muzikaal talent en andere geïnteresseerden uit Dendermonde en omstreken als kandidaten”, aldus de radiozender. Wie de beste hedendaagse versie brengt, belandt ermee als bonustrack op de nieuwe TOPradio-CD.

‘t Ros Remix ContestDe jury die de beste 2010-versie van het Ros Beiaardlied zal selecteren, bestaat uit Piet Buyse (burgemeester van Dendermonde en voorzitter van het ROS Beiaardcomité), Olivier Abbeloos (DJ en producer uit Dendermonde), DJ TeeCee (DJ en producer uit Aalst) en Terry Peersman (voorzitter van TOPradio ‘ t ROS FM). Een inzending insturen kan nog tot en met 21 april 2010.

Overigens staat elke zaterdag van mei in het teken van het Ros Beiaard op de lokale zender. Op zaterdagochtend tussen 10u00 en 12u00 schenkt de zender aandacht aan de legende, de ommegang van 30 mei en het toen en nu.

Beluister hier de Remix-Radiospot.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord