Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

De Helaasheid der Dingen

Dendermonde – Donderdag 15 april biedt CC Belgica iedereen de kans om De Helaasheid der Dingen (nog) eens te zien. De film is gebaseerd op de roman van Dimitri Verhulst, en vertelt het verhaal van Gunther Strobbe die opgroeit tussen zijn excentrieke nonkels.

De Helaasheid der DingenEen van de nonkels wordt gespeeld door Dendermondenaar Bert Haelvoet. In oktober vorig jaar had Editie een gesprek met de acteur. Hij vertelde ons toen onder andere het volgende: “Omdat het boek nog niet zolang uit was, besefte iedereen dat we ons uiterste best moesten doen om het boek alle eer aan te doen door iets maken dat er kon gaan naast staan. Ik denk dat we daarin geslaagd zijn. Ik ben best wel trots daar deel van uit te maken.” Als we Bert vroegen waarom we naar De Helaasheid der Dingen moesten gaan kijken, vertelde hij dat het écht een goede film is, die geestig, hard, ontroerend, confronterend en hoopgevend tegelijk is.

De Helaasheid der Dingen, donderdag 15 april om 15 uur (inleiding om 14u30) in CC Belgica.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie