Dendermondse Rugbyclub maakt promofilmpjes

Sint-Gillis – De Dendermondse Rugbyclub heeft een reeks promotiefilmpjes gemaakt voor hun jaarlijks internationaal tornooi, en voor de rugbysport in het algemeen. “De filosofie”, zo zegt voorzitter Kris Van Damme, “is dat iedereen in Dendermonde uitkijkt naar ons tornooi: de vissers, de mensen in het zwembad, mensen die aan het winkelen zijn, de pendelaars.” De filmpjes, met als thema Everyone’s into rugby,  zullen op de regionale televisie getoond worden, maar vormen in eerste instantie een internet-campagne op verschillende sociale netwerksites. De trailer is nu al te bekijken, en het eerste echte filmpje wordt nu maandag, 26 april, verspreid. Nadien volgen er nog op 3 mei, 10 mei, en 17 mei.

Het internationaal tornooi vindt plaats op 22 en 23 mei op de terreinen aan de sporthal van Sint-Gillis.

Bekijk hieronder alvast de trailer.
De volgende filmpjes zullen te zien zijn op www.everyonesintorugby.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie